Vi har arrangert flere bryllup. Her tar vi ansvaret for gjennomføring fra A-Å, uavhengig av omfang og antall gjester. Vi lytter til brudeparets spesielle ønsker. Det er deres dag, og de som tar de store avgjørelsene. Vår oppgave er å sørge for at alt går slik det skal. Vi tar gjerne og planlegge alt for deg, slik at ditt selskap skal bli vellykket.
Vårt motto er gjesten skal komme tilbake.
Vi har 3 kjøkken, 5 utesteder/ restaurant, Chambree separee, nattklubb. Da Vinci, La Brasserie, G10, Kos Kos, Mona Lisa kan tar selskaper fra 10 t.o.m 900 pers.
Vi har 23 års erfaring på Mona Lisa Huset.
For selskaper mer enn ti personer kan du velge fra: Selskapsmeny, Bryllupsmeny
For visning av lokaler ev. prøvesmaking av mat og vin vennligst send mail til:
Meny
Du kan sette sammen og komponere din egen meny fra våre alé carte.
Selskapsmeny, Pakke meny Bryllupsmeny, Fest Meny
Groups Menu, Party Menu
Meny No.1
MINESTRONE DI STAGIONE
Grønnsakssuppe etter sesong //Seasonal vegetable soup
Allergener: Selleri
VERDURE E SPAZZATURA ALLA GRIGLIA
Grillet medelhavsgrønnsaker og sopp serveres med ris og urtetomatsaus// Grilled vegetables and mushrooms served with rice and tomato sauce
Allergener: Selleri
SORBETTO AL LIMONE CON FRAGOLE FRESCHE
Limesorbet med friske jordebær//Lime sorbet with fresh strawberries
Allergener: Melkeprotein, spår av nøtter
392,-
Meny No.2
ZUPPA DI MARE
Kremet fiskesuppe av dagens fangst, skalldyr og dill // Creamy fish soup made from the catch of the day, shellfish and dill
Allergener: Selleri, fisk, skalldyr, bløtdyr, laktose, gluten
SCAMPI MARINATI ALL’AGLIO
Stekte hvitløksmarineret scampi med ris, hummersaus og dagens grønnsaker//Grilled garlic marinated scampi served with rice, lobster sauce and vegetables
Allergener: Skalldyr, fisk, laktose, gluten
TIRAMISU
Hjemmelaget italiensk kake lagat med espresso, kakao, Amaretto og Cognac//Home made italian cake made with espresso, cacao, Amaretto and Cognac
Allergener: Gluten, laktose, nøtter (hasselnøtter)
437,-
Meny No.3
ANELLI DI CALAMARI FRITTI CON AIOLI E LIMONE
Friterte blekksprutringer med aioli og sitron//Deepfried calamari served with aioli and lemon
Allergener: Gluten, egg, bløtdyr
FILETTO D’ANGELLO CON ROSMARINO E AGLIO
Lammefilet marineret i rosmarin og hvitløk serveres med stekte poteter, dagens grønnsaker og rødvinsaus//Marinated filet of lamb served with roasted potatoes, red wine sauce and vegetables
Allergener: –
SORBETTO AL LIMONE CON FRAGOLE FRESCHE
Limesorbet med friske jordebær//Lime sorbet with fresh strawberries
Allergener: Melkeprotein, spår av nøtter
519,-
Meny No.4
ASPARAGI PROSCIUTTO CRUDO E PARMIGIANO
Prosciutto, Parmesan, ruccola, trøffelolje og asparages/Prosciutto, Parmesan, arugula, truffleoil and asparagus
Allergener: Laktose
ENTRECOTE
Grillet entrecote med stekte poteter, madagaskarpeppersaus og dagens grønnsaker// Grilled ribe eye steak with roasted potatoes, madagascar pepper sauce and vegetables
Allergener: Gluten, laktose
FRAGOLE MARINATE ALL’ACETO BALSAMICO 129:-
Balsamicomarineret jordebær med vaniljmascarpone og svart pepper
Fresh strawberries marinated in balsamico reduction served with vanilla mascarpone and black pepper
Allergener: Laktose
512,-
Meny No.5
BRUSCHETTA
Tomat og basilikum//Tomato and basil
Allergener: Gluten, laktose, nøtter (pinjekjerner)
RISOTTO AI FUNGHI
Kremet risotto med skogsopp og Parmesan//Creamy risotto with mushrooms and Parmesan
Allergener: Laktose
TORTA AL CHIOCCOLATO
Choklademoussekake//Chocolate mousse cake
Allergener: Laktose, gluten, egg, nøtter (mandel)
420,-
Kjære Gjest
Hvis du ikke finner ditt valg! Kan du sette sammen, komponere din egen meny fra våre alé carte.
Vi tar gjerne og planlegge alt for deg, slik at ditt selskap skal bli vellykket.
Vårt motto er gjesten skal komme tilbake.
Vi har 3 kjøkken, 5 utesteder/ restaurant, Chambree separee, nattklubb.
Da Vinci, La Brasserie, G10, Kos Kos, Mona Lisa kan tar selskaper fra: 10 t.o.m 900 pers.
Vi har 30 år erfaring på Mona Lisa Huset.
For visning av lokaler evt . prøve smaking av mat & vin vennligst
Send mail til: post@monalisahuset.no