Vårt motto er gjesten skal komme tilbake.
Her på Mona Lisa huset serverer vi middag og julelunsj til små og store selskaper.Vi har 3 kjøkken, 5 utesteder/ restaurant, Chambree separee, nattklubb. Da Vinci, La Brasserie, G10, Kos Kos, Mona Lisa kan tar selskaper fra 10 t.o.m 900 pers. Det lønner seg å være tidlig ute, da pågangen er stor.
Vi har 23 års erfaring på Mona Lisa Huset.
For selskaper mer enn ti personer kan du velge fra :
Julebord til siste stol MAMA MIA FOR EN NATT Tradisjonell norsk julemat, i fortettet italiensk atmosfære: En festkombinasjon som gjestene åpenbart elsker, for hos Mona Lisa var alle bord fullsatte. Nattklubben er dessuten bare noen trappetrinn unna. Begynnelsen på årets første desembernatt hos Mona Lisa minnet noe om en premiere i La Scala; Festpyntede damer og herrer ankom i hundretall og fylte opp restauranthusets fire etasjer. I hovedrestauranten Mona Lisa kunne man glede seg over en lett og munter stemning, i et etablissement så fullbooket at hovmesteren måtte avse sin egen stol… Mona Lisas ånd er simpelthen en nådegave til den norske ”unntakstilstanden” som også kalles julebord. For en ekte italiensk restaurant blir desto mer sjarmerende når den er hektisk og gjestene sitter tett; her er det solid tradisjon for improvisasjoner, som får hver gjest i ståheien til å føle seg spesiell og privilegert. Men bevares. Det tilsynelatende anstrøk av ”belivet kaos” var i alle ledd diskré under kontroll av husets drevne servitører og hovmestere. En imponerende gjennomført logistikk når alle skal ha ”alt” på likt: For det som virkelig gjelder er varm mat til rett tid, og drikkevarer i gjestens tempo – og gjestene fikk åpenbart det de var kommet for. Mona Lisa summet av spiseglede og ledig konversasjon under krystallkronene. Men lystig stemning var nok i tillegg også influert av at julebordnattens regning ble betalt med sjefens Visa… Og hvilken julemat spiser man på en italiensk restaurant? Vi kan også her anbefale de urtradisjonelle; lutefisk og pinnekjøtt. Norsk julemat står faktisk ikke så altfor fjernt fra italiensk husmannskost: Ypperlige råvarer, ærlig og ujålet tilberedt. Norsk kvalitetstorsk står høyt i kurs i Italia. Med munter velvilje kan man jo oversette lutefisk til ”Bacalao Vaporoso” (gjennomsiktig), og gresset på norske kulturbeiter som fórer opp pinnekjøttet, er da ikke magrere enn hva fårene tygger i Toscana! Mona Lisa Husets unike konsept er som skreddersydd for julebord – mange serveringssteder med forskjellig profil: På den oppvarmede fortauskafeen ”Høybråten” nyter man sigar til konjakken. I nattklubben Château kan man trimme ned julemagen på dansegulvet. I underetasjen gjør man en rask reise til Midtøsten i genuine Café Beirut, og i rolige Da Vinci kan man hvile ørene sine, eller flørte med kjæresten så hun/han får med seg alle komplimentene… Serveringen i hele huset stenger for øvrig ikke før kl. 03:00. Første desember hadde over et halvt tusen julebordgjester satset på dette mangfoldet, og at Mona Lisa er like gjestfri fra hun åpner dørene og til hun legger seg. Etter atmosfæren å dømme hadde ingen heller angret sitt valg – og Mona Lisa er stadig i stor julestemning, og har nok overskudd til å avvikle fullt hus når det måtte være.
For visning av lokaler ev. prøvesmaking av mat og vin vennligst send mail til:
post@monalisahuset.no