Mona Lisa Huset

Selskapsmenyer

Selskapsmeny, Pakke meny Bryllupsmeny, Fest Meny

Groups Menu, Party Menu

Meny No.1 

MINESTRONE DI STAGIONE

Grønnsakssuppe etter sesong //Seasonal vegetable soup

Allergener: Selleri

VERDURE E SPAZZATURA ALLA GRIGLIA

Grillet medelhavsgrønnsaker og sopp serveres med ris og urtetomatsaus// Grilled vegetables and mushrooms served with rice and tomato sauce

Allergener: Selleri

SORBETTO AL LIMONE CON FRAGOLE FRESCHE

Limesorbet med friske jordebær//Lime sorbet with fresh strawberries

Allergener: Melkeprotein, spår av nøtter

392,-

Meny No.2 

ZUPPA DI MARE

Kremet fiskesuppe av dagens fangst, skalldyr og dill // Creamy fish soup made from the catch of the day, shellfish and dill

Allergener: Selleri, fisk, skalldyr, bløtdyr, laktose, gluten

SCAMPI MARINATI ALL’AGLIO

Stekte hvitløksmarineret scampi med ris, hummersaus og dagens grønnsaker//Grilled garlic marinated scampi served with rice, lobster sauce and vegetables

Allergener: Skalldyr, fisk, laktose, gluten

TIRAMISU

Hjemmelaget italiensk kake lagat med espresso, kakao, Amaretto og Cognac//Home made italian cake made with espresso, cacao, Amaretto and Cognac

Allergener: Gluten, laktose, nøtter (hasselnøtter)

437,-

Meny No.3 

ANELLI DI CALAMARI FRITTI CON AIOLI E LIMONE

Friterte blekksprutringer med aioli og sitron//Deepfried calamari served with aioli and lemon

Allergener: Gluten, egg, bløtdyr

FILETTO D’ANGELLO CON ROSMARINO E AGLIO

Lammefilet marineret i rosmarin og hvitløk serveres med stekte poteter, dagens grønnsaker og rødvinsaus//Marinated filet of lamb served with roasted potatoes, red wine sauce and vegetables

Allergener: –

SORBETTO AL LIMONE CON FRAGOLE FRESCHE

Limesorbet med friske jordebær//Lime sorbet with fresh strawberries

Allergener: Melkeprotein, spår av nøtter

519,-

Meny No.4

ASPARAGI PROSCIUTTO CRUDO E PARMIGIANO

Prosciutto, Parmesan, ruccola, trøffelolje og asparages/Prosciutto, Parmesan, arugula, truffleoil and asparagus

Allergener: Laktose

ENTRECOTE

Grillet entrecote med stekte poteter, madagaskarpeppersaus og dagens grønnsaker// Grilled ribe eye steak with roasted potatoes, madagascar pepper sauce and vegetables

Allergener: Gluten, laktose

FRAGOLE MARINATE ALL’ACETO BALSAMICO 129:-

Balsamicomarineret jordebær med vaniljmascarpone og svart pepper

Fresh strawberries marinated in balsamico reduction served with vanilla mascarpone and black pepper

Allergener: Laktose

512,-

Meny No.5

BRUSCHETTA

Tomat og basilikum//Tomato and basil

Allergener: Gluten, laktose, nøtter (pinjekjerner)

RISOTTO AI FUNGHI

Kremet risotto med skogsopp og Parmesan//Creamy risotto with mushrooms and Parmesan

Allergener: Laktose

TORTA AL CHIOCCOLATO

Choklademoussekake//Chocolate mousse cake

Allergener: Laktose, gluten, egg, nøtter (mandel)

420,-


Kjære Gjest

Hvis du ikke finner ditt valg! Kan du sette sammen, komponere din egen meny fra våre alé carte.

Vi tar gjerne og planlegge alt for deg, slik at ditt selskap skal bli vellykket.

Vårt motto er gjesten skal komme tilbake.

Vi har 3 kjøkken, 5 utesteder/ restaurant, Chambree separee, nattklubb.

Da Vinci, La Brasserie, G10, Kos Kos, Mona Lisa kan tar selskaper fra: 10 t.o.m 900 pers.

Vi har 30 år erfaring på Mona Lisa Huset.

For visning av lokaler evt . prøve smaking av mat & vin vennligst

Send mail til: post@monalisahuset.no